EXPO After After Nature: impressie

Wij schilderen zoals dat honderden jaren traditie is: achter een schildersezel in ons atelier of in de natuur met een penseel in de hand schilderen wat wij zien. En zoals een kind andere dingen ziet dan een volwassene, zien wij andere dingen dan brave burgers. Schilderen als uiting van vakmanschap en talent. Omdat we niet anders kunnen. Het is daarmee een levenskunst. Elke kunstenaar die After Nature schildert en werkt, heeft zijn eigen talent dat hij gebruikt om zijn manier van ervaren van de wereld te uiten.

Het kan dan ook niet anders dat leven en werken onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. Zonder bijzonder leven geen bijzondere  waarneming, zonder bijzondere waarneming geen bijzonder leven,  en zonder bijzondere waarneming en leven geen bijzondere kunst. Daarmee is After nature een direct antwoord op de doodsheid van onze omgeving.

Dode zielen die zich blind door hun dagelijks bestaan slepen. Wij zijn dag en nacht bezig zijn ons eigen vakmanschap te vergroten, wars van publiek en mode zijn wij onszelf tot maat, omdat we geen gelijken kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.